no

BANDET

Kyrre Breien
Kyrre Breien
Lars Edvardsen Flateby
Lars Edvardsen Flateby
Geir Løvdal
Geir Løvdal
Jo Espen Bergseth
Jo Espen Bergseth

Kyrre Breien - vokal, rytmegitar, munnspill
Musikkelsker fra Nordstrand, Oslo. Fant frem gitaren under en lang sommer som 20-åring. Etter hvert ble det band med kompiser fra vennegjengen, før spilling som duo med nåværende bandkollega Lars. Det førte til oppstart av Lost Highways som fullt orkester. Kyrre bidrar på låtskriverfronten for Lost Highways, og har definitive planer om å lage den neste store hit-en. 

Utover det musikalske liker han å sosialisere, se gode filmer og lytte til coole artister og band hjemme på platespilleren. Kyrre jobber ellers som lærer på ungdomsskolen. 


Lars Edvardsen Flateby
- gitarer, backingvokal

Lars har spilt lenge og jevnt på sine el-gitarer siden tidenes morgen. Han har spilt i en rekke band med utspring fra Nordstrand i Oslo, og fant en felles interesse i musikken med Kyrre etter at de møttes på 90-tallet. Sammen med Kyrre startet han Lost Highways på slutten av 90-tallet, og Lars står bak brorparten av bandets egenskrevne låter. Lars tar også rollen som låtprodusent for bandet, i eget hjemmestudio. 

Ellers flommer Lars over av entusiasme og engasjement for både musikken og livet. Og på dagtid, da jobber han som lærer på en skole utenfor Oslo.

Geir Løvdal
- trommer
Geir startet band med noen musikkglade kompiser i hjembyen Kongsberg. Men bandet manglet trommeslager, og plutselig var oppgaven hans. Snart ble stikkene varme, veien gikk via storband til andre konstellasjoner, og det ble musikkstudier. Bekjentskaper fra denne tiden koblet Geir på Lost Highways,  som fikk en stødig og god trommeslager på laget. Etter at bandet ga seg, flyttet Geir tilbake til Konsberg. Der engasjerte han seg i ulike musikalske settinger, før Lost Highways gjennoppstod på nytt i 2021.

Geir er kjent for sitt vinnende vesen og solide trommespill. Han jobber ellers som anestesisykepleier i sin hjemby, Kongsberg. 

Jo Espen Bergseth 
- bass
Oslogutt Jo Espen kjøpte seg eletrisk gitar for konfirmasjonspengene. Men da han var 22, hadde broren starta band, med en bassist som heller ville spille trommer. En dag kom hans bror hjem med en bassgitar, med beskjed til Jo Espen om å lære å spille til øvingen neste uke. Sånn ble det - heldigvis. Jo Espen har spilt i mange band opp gjennom årene: på 90-tallet med Violet Scene, og på 00-tallet med Haddy N'Jie & A Few Good Men. 

I tillegg til at Jo Espen har godt driv med bassen, er han en cool fyr med god sans for humor. Og jobbmessig, da snakker vi prosjektkoordinator innenfor innkjøp og transport.

Legg igjen din e-post for info
om kommende konserter!